U bent voornemens om geld in te zamelen voor het Goede Doel en kan daarbij wel een extra steuntje in de rug gebruiken? Dit kan eenvoudig en zonder risico door de inzameling van gebruikte kleding.

Kledinginzameling Nederland helpt u graag met een extra bijdrage voor hetgeen waar u zich voor inzet.

Wij verzorgen al meer dan 20 jaar de inzameling van textiel en schoenen bij heel veel Nederlandse bedrijven, verenigingen, gemeenten en scholen. Maar ook op kleinere schaal kunnen wij u helpen.

Bij Kledinginzameling Nederland kunt op twee manieren kleding inzamelen.

  • Kleding inzamelen door een actie op een vooraf afgesproken datum en locatie, u vraagt uw donateurs kleding mee te brengen op de datum en locatie. Wij staan klaar om de kleding direct in te laden. Wij verzorgen de flyers om aan uw potentiële donateurs te mailen. De meeste inzamelacties behalen mooie opbrengsten.
  • Inzameling van kleding middels onze bovengrondse kledingcontainers, u kent ze vast wel, er staan honderden van onze containers door heel Nederland.

Mail ons snel om een afspraak voor een actie te maken en de actuele kiloprijs te vernemen!

De kleding wordt door ons netjes gesorteerd en verpakt en geëxporteerd naar verschillende landen over de hele wereld. Materiaal dat niet meer als product gedragen kan worden wordt vermalen en vervezeld tot nieuwe garen. Met deze garen worden weer nieuwe producten vervaardigd, waarmee wij zeker ook bijdragen aan Duurzaamheid en de Circulaire Economie.

Dus loopt u een wandeltocht, fietst u een alpencol op of zamelt u op een andere manier geld in voor het goede doel? Dan kunnen wij u helpen een extra impuls te geven aan uw inzamelingsactie.